У бібліотеці Любомля читали вірші про Україну (ФОТО)

21.08.2018 / Новини

Сьогодні, 21-го серпня, у Любомльській публічній бібліотеці відбулася літературно-музична композиція, приурочена до Дня незалежності України – “Країно моя, Україно – найдорожча для мене земля”.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Любомльської міської ОТГ.

Відкривали свято вихованці будинку школяра – Анна Склянчук, Юрій Бабаць та Мирослава Бабаць, які виконали пісні про рідну країну.

Після вступної частини розпочався однойменний конкурс віршів про Україну, в якому взяли участь кращі читці з сіл Любомльської об’єднаної територіальної громади.

Так, перед гостями заходу виступили: Семенюк Надія з с.Почапи, Мариньоха Анна з с.Бірки, Федчишина Ольга з с.Куснища, Климович Анна та Костюк Інна з Любомля, Капітанюк Світлана з .Скиби, Левонюк Уляна з с. Запілля, Сітчук Богдана з с.Піднородно та Квачук Катерина з села  Городно.

Під час декламування як авторських, так і своїх віршів, учасники конкурсу продемонстрували свою щиру любов до поетичного слова та України.

Прослухавши усіх читців журі визначилося з кращими учасниками. Призові місця посіли: Климович Анна – гран-прі, Сітчук Богдана – І-ше місце, Мариньоха Анна – ІІ-ге місце, Костюк Інна – ІІІ-тє місце. Організатори конкурсу вручили переможцям дипломи та пам’ятні подарунки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*