У Бережцях відгуляли День села (ФОТО)

01.09.2019 / Новини

Нещодавно, 28 серпня, весь православний світ відзначав Успіння  Пресвятої  Богородиці. Саме в такий світлий та чудовий день у селі Бережці Вишнівської обєднаної територіальної громади відбулись урочисті заходи з нагоди Дня села.

Святкування розпочалось із благословення на гарний хід проведення заходу від настоятеля Свято-Покровського храму села Бережці, протоієрея, отця Василя Скрипника, — йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.

До вітань долучився виконуючий обов’язки старости Римачівського старостинського округу Богдан Зосимчук, який привітав односельчан з таким чудовим святом та побажав гарного настрою.

Цікава концертна програма була насичена виступами аматорів народної сцени, які подарували незабутні враження та неймовірні емоції усім присутнім. Звучали задушевні, патріотичні та народні пісні, в яких оспівувалась любов до рідної неньки України, звучала пошана до її звичаїв, традицій, героїчної історії та сьогодення.

Бурхливі оплески та овації супроводжували це справжнє та неповторне свято. З великим задоволенням глядачі зустрічали виступи народних умільців, а, особливо, аматорський вокальний колектив місцевого клубу села Бережці – «Бережанка», на чолі з його завідувачем –  Ганною Рибачук, який своїми піснями запалив серця та звеселив усіх присутніх.

Богдан Зосимчук мав нагоду привітати та вручити цінні подарунки мешканцям в різних цікавих номінаціях. Родзинкою концертної програми стала святкова лотерея, головними призами якої були поросятко та машина дров. Завершилось свято гучною дискотекою.

Організатори висловлюють подяку за підтримку у проведенні даного заходу спонсорам: Любомльській районній організації ВО «Свобода», місцевому депутату Сергію Хаїнському, приватному підприємцю Надії Гвізді та ін.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*