Пенсіонери системи МВС повинні отримувати пенсії, обіцяні законом, – Ігор Гузь (відео)

24.09.2016 / Новини

Народний депутат України Ігор Гузь став на захист пенсіонерів органів внутрішніх справ України.

Він закликав представників Кабінету Міністрів та Прем’єр-міністра піти на діалог із представниками спілок та асоціацій пенсіонерів МВС під час брифінгу у Верховній Раді України.

Про це інформує прес-служба народного обранця.

Разом із депутатом долучилися до брифінгу і представники міст Нововолинськ, Володимир-Волинський, Любомль та Іваничівського району.

«У грудні 2015 року Верховна Рада України прийняла законопроект № 900 щодо забезпечення гарантій соціального захисту колишніх працівників органів внутрішніх справ України. Відповідно до нього, Кабінет Міністрів мав перерахувати пенсії. Але цього не сталося! І вже фактично тисячі пенсіонерів системи внутрішніх справ не отримують відповідних надбавок до пенсій!» – наголосив Ігор Гузь.

Народний депутат закликав Кабмін врахувати соціальні вимоги людей, які десятки років пропрацювали на сторожі законності України. «Це несправедливо. Люди обурені, вони очікували отримати ці кошти, згідно закону. Зараз вимагають, щоб під час підготовки проекту бюджету на 2017 рік, Прем’єр-міністр та представники Кабінету Міністрів врахували усі пропозиції», – зазначив Ігор Гузь.

Володимир Лісневський, колишній працівник органів внутрішніх справ, який був учасником брифінгу наголосив: «Ми 9 місяців чекали перерахування пенсій, але бачимо, що досі нічого не виконується! Наша праця заслуговує на гідне пенсійне забезпечення. Від імені колег прошу депутатів Верховної Ради, Прем’єр-міністра та Кабінет Міністрів, щоб вони розглянули це питання і прийняли розумне рішення».

 

Віктор Хиць,помічник народного депутата Ігоря Гузя, який зараз є пенсіонером ВС, зауважив: «Мізерні пенсії від 1200 до 1800 гривень стають причиною багатьох розлучень! Ми вимагаємо звернути на нас увагу! Нам не потрібні радикальні методи, і також не хочемо, щоб представники Кабміну приїжджали на Волинь, щоб на власні очі побачити перекриття митниці «Ягодин» чи «Устилуг»!»

Народний депутат України Ігор Гузь звернувся до Прем’єр-міністра з проханням організувати зустріч із керівниками української асоціації ветеранів та пенсіонерів МВС, аби провести розмову та досягнути розуміння.

Ігор Гузь наголосив: «Зустріч представників асоціації пенсіонерів МВС треба зробити буквально наступного тижня! Люди готові до діалогу і ігнорувати їх неможна. Треба також зголосити представників Кабінету Міністрів сконтактувати із людьми та вирішити це питання. Вони повинні отримати дійсно ту пенсію, яку їм пообіцяв Закон України».

https://www.youtube.com/watch?v=_hLepuKwohg&feature=youtu.be

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*