ЦНАП Любомльської ОТГ продовжують розвивати і модернізувати

05.02.2020 / Новини

У 2019 році відділ «ЦНАП» виконавчого комітету Любомльської міської ради став одним із переможців відбору учасників Програми «U-LEAD з Європою» (Раунд 3) в частині створення /модернізації центрів надання адміністративних послуг.

За умовами програми для подальшої участі було розроблено Технічне завдання, де особлива увага зосереджена на створення й діяльність віддалених робочих місць ЦНАПу та територіального підрозділу у с. Куснища, – йдеться на сторінці Любомльської ОТГ в соцмережах.

Також, працівниками ЦНАПу напрацьований проект Концепції вдосконалення системи надання адміністративних послуг і розвитку ЦНАПу Любомльської ОТГ. Саме проект вище згаданої Концепції і став наскрізною темою зустрічі представників робочої групи з питань модернізації ЦНАПу ОТГ в рамках Програми «U-LEAD з Європою» (Раунд 3).

Регіональний спеціаліст Програми Станіслав Ющик розповів присутнім про важливість її прийняття, адже вона має на меті створення рівних умов для надання необхідних адміністративних послуг в зручний та доступний спосіб мешканцям Любомльської міської ОТГ та Любомльського району, незалежно від статі, віку та фізичних можливостей у ЦНАПі ОТГ.

Участь у засіданні взяли заступник міського голови Микола Оніщук, начальник ЦНАПу Іван Маїло, працівники Центру та спеціалісти міської ради.

В ході зустрічі було погоджено текст Концепції, яку в майбутньому представлять на сесії міської ради з метою її офіційного затвердження.

Також, Станіслав Ющик в ході свого візиту відвідав приміщення для роботи адміністраторів ЦНАПу у с. Куснища та с. Почапи, з метою визначення переліку робіт із їх модернізації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*