Центральну вулицю Світязя все-таки поприбирали

26.09.2016 / Новини

Проблема утворення стихійних сміттєзвалищ навіть поблизу приватних будинків, на вулицях та узбіччях центральних доріг є зараз як ніколи актуальною, оскільки чистота та порядок у населеному пункті свідчить про рівень культури його жителів. Нещодавно інтернет-видання “КОРДОН” публікувало статтю про утворення стихійних сміттєзвалищ на центральній вулиці Світязя – нині ж там чисто.

Великі купи сміття полежали ще декілька днів, після того, як про це повідомили сільському голові Миколі Цвиду. Зараз узбіччя центральної дороги поприбирали. Ймовірно, це зробили працівники комунального господарства з Шацька. Про це свідчить якість виконаної роботи.

Нагадаємо, місцева влада просить жителів села укладати договори з Шацьким комунгоспом заради чистоти та порядку. Все, за що доведеться платити – це за мішки для сміття, один коштує всього-на-всього 5 гривень. Окрім того, у спеціально визначений день тижня наповнені сміттям мішки забиратимуть комунальники.

Сподіваємось, що світязни дотримуватимуться чистоти у своєму рідному селі та сумлінно відвозитимуть сміття у зазначені місця, а не викидатимуть на дороги, у лісах та на полях.

image_dsc0012

Журналісти “КОРДОНу” порівняли картини того, що було і що стало після прибирання

_dsc0254_dsc0007img_1770img_1800_dsc0013

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*