“Це – бумеранг для влади”, – Ігор Гузь про суд над учасником Майдану (ВІДЕО)

04.04.2018 / Новини

Завдяки показовому суду над активістом Майдану Іваном Бубенчиком напередодні президентських виборів влада хоче “зробити попередження” всім можливим протестувальникам.

Про це народний депутат Ігор Гузь заявив під час підбиття підсумків на телеканалі “Прямий” 4 квітня, – інформує прес-служба народного обранця.

Нагадаємо, Івана Бубенчика підозрюють у двох вбивствах і одному замаху на вбивство командирів спецпідрозділу МВС “Беркут” під час протистояння на Майдані Незалежності 20 лютого 2014 року. При цьому активіст не визнає факту вбивства правоохоронців та звертає увагу на те, що, таким чином, захищав Майдан та зупинив наступ “Беркуту” і врятував багато своїх побратимів.

“Ми пам’ятаємо ті події, коли “Беркут” вже майже стояв біля стели на Майдані Незалежності. Якби не ці хлопці, які мали зброю, він міг би дотиснути людей і піти далі. Тому не тільки в мене виникає думка, що вбивці майданівців не притягнуті до відповідальності, але тут на початку 2018 року намагаються “посадити” людину, яка стояла на захисті не тільки цих майданівців, але нашої свободи загалом”, – вважає Ігор Гузь.

За його словами, таким чином протестувальникам хочуть дати сигнал, що за жорсткі форми протесту проти влади їх рано чи пізно “знайдуть”.

“Можливо, хтось в Генеральній прокуратурі перед підготовкою до президентських виборів, та, перед можливими протестними акціями, хоче дати сигнал для протестувальників: хто буде протестувати жорстким чином, їх все одно знайдуть”, – зауважив депутат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*