Цьогоріч на Волині відремонтують дорогу Адамчуки – Залісся

06.06.2020 / Новини

Автомобільну дорогу від Адамчуків до Залісся у Шацькому районі ремонтуватимуть цього року в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Про це повідомляє управління інформаційної політики та цифрової трансформації.

Ця дорога йде вздовж кордону з Республікою Польща від с. Старовойтове до смт Шацьк та має значне стратегічне значення для області.

На відрізок протяжністю понад 11 км цьогоріч передбачено близько 80 млн грн. Нині вже виготовлено проектно-кошторисну документацію, тож, зі слів голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка, до роботи приступлять відразу, як завершать усі процедури, передбачені законодавством, аби зробити ремонт до настання низьких температур.

Своєю чергою депутат обласної ради Юрій Гупало та голова Рівненської ОТГ Володимир Крижук звернулися до очільника області із пропозицією відкоригувати проєкт ремонту автошляху та прокласти його через населені пункти. Нині у проєкті затверджено відрізок, що йде уздовж кордону. Тому Юрій Погуляйко доручив місцевим владцям якомога швидше виготовити проєктно-кошторисну документацію на відрізок, що проходитиме через населені пункти, та надати його в обласну державну адміністрацію.

«У нас до червня… є можливість надати додатковий перелік доріг з готовою проєктно-кошторисною документацією, на ремонт яких планують дати додаткове фінансування. Тому підготуйте ПКД і надайте нам, а ми зробимо все можливе, аби зробити обидва напрямки», – відзначив голова ОДА.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*