Цьогоріч дорогу між Устилугом та Володимиром зроблять на 80%

14.09.2020 / Новини

13 кілометрів дороги між Володимиром та Устилугом цьогоріч завершать на 80%. Про це розповів 14-го вересня заступник начальника служби автомобільних доріг Волині Ншан Антонян під час зустрічі з народним депутатом Ігорем Гузем та головою Зарічанської ОТГ, кандидатом у мери Володимира Ігорем Пальонкою.

Епопея з ремонтом дороги тривала біля трьох років. Нарешті у вересні розпочали фрезування дороги, – пише БУГ.

“Вересень 20-го року, є польська техніка і завезений весь матеріал, фрезують дорогу. Я сподіваюся, що в кінці цього року і в першій половині наступного року вся ділянка дороги від Володимира-Волинського до Устилуга буде зроблена”, – сказав нардеп.

За словами Гузя Володимир в абсолютно виграшній ситуації, адже роблять дороги з трьох боків міста: ще в напрямку Любомля від Верби, а також Шистівську об’їзну.

“Це дуже важлива дорога, оскільки вона веде з Європи до Володимира – міста, яке стане центром великого району. Це дасть можливість залучити інвесторів”, – сказав Пальонка.

Ншан Антонян розповів, що завдяки співпраці вдалося зрушити ситуацію з точки. Він приніс вибачення перед мешканцями міста за тимчасові незручності.

“Хочу запевнити вас, що у нас плани грандіозні. Цього року хочемо встигнути зробити нижній шар в асфальтобетоні. Повністю 13 кілометрів дороги. Всі можливості і техніка для роботи є, щоб виконати 80 кілометрів дороги”, – сказав Ншан Антонян.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*