На Волині стартував конкурс міні-грантів (ВІДЕО)

19.05.2017 / Новини

Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» спільно з програмою “Активні громадяни” від Британської радив в Україні оголошує конкурс міні-грантів «Крок назустріч».

Ціль грантового конкурсу: сприяти самоорганізації місцевих громад Любомльського, Іваничівського та Володимир-Волинського районів шляхом підтримки ініціатив громадських організацій, органів місцевого самоврядування та ініціативних груп, спрямованих на вирішення актуальних місцевих проблем.

Учасники конкурсу: громадські організації, заклади культури та освіти, соціальні служби, ініціативні групи громадян, органи місцевого самоврядування, які знаходяться на території Любомльського, Іваничівського та Володимир-Волинського районів а також міст Нововолинська та Володимира-Волинського.

Пріоритети:

  • Запровадження енергозбереження в закладах освіти, охорони здоров’я та культури (встановлення енергозберігаючих вікон, дверей та котлів).
  • Забезпечення закладів освіти та культури побутовою технікою, спортивним інвентарем, відкриття нових спортивних залів та секцій для зайняття спортом.
  • -Допомога органам місцевого самоврядування у вирішенні комунальних проблем населених пунктів (встановлення вуличного освітлення, обрізка дерев, благоустрій цвинтарів, ремонт доріг, реконструкція інженерних систем, благоустрій, завезення породи, грейдерування); організація очищення водойм, доріг, лісів, несанкціонованих смітників; облаштування місць змістовного проведення дозвілля та масових заходів; покращення доступності в районах приватної самозабудови: підсипка породою та грейдерування вулиць, відновлення освітлення вулиць та пішохідних переходів.
  • Підтримка молодіжних ініціатив та ідей творчої молоді.
  • Підтримка проектів в сфері безпеки: створення формувань охорони громадського порядку, встановлення систем відеоспостереження на об’єктах соціальної інфраструктури тощо.
  • Встановлення дитячих та спортивних майданчиків (в т.ч. реновація, ремонт існуючих, встановлення нових).
  • Підтримка ОСББ та ініціативних груп:-  заходи з енергозбереження в ОСББ: встановлення лічильників обліку теплової енергії, утеплення під’їздів, комунікацій в підвалах; благоустрій будинків та прибудинкових територій; влаштування внутріквартального освітлення та прибудинкових територій.

Деталі тут:
http://fpb.org.ua/polozhennja-pro-konkurs

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*