Тренер шацьких дзюдоїстів показав гідний приклад своїм вихованцям (ФОТО)

21.04.2019 / Новини, Спорт

15-16-го квітня 2019 року у Луцьку відбувся  чемпіонат Державної прикордонної служби України з боротьби самбо пам’яті Героїв прикордонників на кубок молодшого сержанта Сергія Гулюка.

Про це інформує прес-служба Шацької РДА.

У змаганнях брали участь команди органів ДПС та провідні спортсмени з усієї України. Понад 100 учасників (24 прикордонні загони) приїхали до обласного центру, аби позмагатися, випробувати свої сили, а також вшанувати пам’ять загиблого в зоні проведення бойових дій на Сході України майстра спорту із боротьби самбо, військовослужбовця Луцького обласного прикордонного загону Сергія Гулюка.

Від Шацького району, зокрема відділу прикордонної служби “Піща” Луцького прикордонного загону України, взяли участь в чемпіонаті два військовослужбовці Роман Самолюк та Микола Семерей.

За підсумками проведеного чемпіонату наші прикордонники у багаторазових поєдинках показали найкращі результати і зайняли такі призові місця: 1 місце – Микола Семерей, 3 місце – Роман Самолюк. Переможці отримали відповідні нагороди, цінні подарунки, а також медалі за сумлінне служіння Українському народу.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*