“Треба йти до людей, щоб відчувати реальні проблеми виборців”: Ігор Гузь прозвітував на Любомльщині

30.08.2016 / Новини

Впродовж 28-го та 29-го серпня народний депутат Ігор Гузь встиг активно попрацювати на Любомльщині. За цей час він провів 8 зустрічей у селах району, у дворах та на підприємствах райцентру.

“Зараз у Верховній Раді канікули, але 6 вересня почнеться робота. Чи багато це – депутатам “гуляти” більше місяця канікул у воюючій країні? Так, забагато. Але я використовую можливість приїхати до людей у села, в двори, в колективи, щоб почути, які проблеми реально є”, – відзначив Ігор Гузь.

Зокрема під час зустрічі із любомльськими правоохоронцями депутату та його команді подякували за допомогу із облаштування бруківкою пішохідної доріжки перед приміщенням райвідділу поліції. Також вони звернулися до нардепа із проханням посприяти у створенні в Любомлі громадського формування із охорони громадського порядку.

А людей у селах та дворах, окрім загальнодержавних проблем високих тарифів та недостатнього рівня соціального забезпечення, турбували локальні проблеми прикордоння: ціни розмитнення автівок та термін перебування в країні автомобілів із іноземною реєстрацією.

Ігор Гузь нагадав, що за  рахунок субвенції із держбюджету для Любомльщини виділять 2,9 мільйона гривень на встановлення 22-х дитячих або спортивних майданчиків, а також ремонти освітніх та культурних закладів.

“Ці майданчики у селах та дворах стануть нормальною альтернативою для різного роду забігайлівок, де люди тільки спиваються. Я веду здоровий спосіб життя і вас закликаю відмовлятися від шкідливих звичок, займатися спортом”, – зазначає депутат.

Також народний депутат прозвітував у дворах Любомля – біля двоповерхівки по вулиці Поштова та багатоповерхівки по вулиці Брестська. Ігор Гузь разом із міським головою Любомля Романом Ющуком вислухали жителів міста щодо нагальних питань: зростання цін на електроенергію, проблему газифікації, опалення, доріг та загалом благоустрою міста.

IMG_9687

Нардеп Ігор Гузь звітує перед працівниками ДП “Любомльське лісове господарство”

IMG_0014 IMG_0017

Ігор Гузь у пекарні приватного підприємця Оксани Козел

_DSC0057

Народний депутат відвідав Любомльський районний відділ поліції

IMG_0265 Ігор Гузь звітує перед жителями Любомля по вулиці Поштова

IMG_0322 IMG_0324

IMG_0420

Народний депутат поспілкувався із жителями багатоповерхівки по вулиці Брестська у Любомлі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*