Траса Ковель – Ягодин – у списку найнебезпечніших в Україні

02.09.2017 / Новини

Щодня, кожен, хто заходить на будь-новинний портал зустрічає не одну статтю про ДТП.

Іноді воно зовсім незначне, а деякі забирають життя не однієї людини. За сухою статистикою, перші півроку 2017 забрали в ДТП життя 1377 осіб, – пише “Znaj.ua”.

Якщо порівняти кількість ДТП в цьому році з 2016, то воно зросло на 6 відсотків, але вони були менш трагічними, тому що травми отримали менше на 3 відсотки людей. За статистикою, кожне сьоме ДТП в Україні закінчувалося травмами, або навіть смертю.

За загальною кількістю ДТП вже не перший рік лідирує Київ, при тому, дуже сильно, випереджаючи найближчого конкурента Одесу, майже в три рази. Але в основному аварії в Києві не дуже значні. А ось за кількістю жертв “лідирує” Львівська область. За статистикою, кожна п’ята аварія там закінчується фатально.

Причини ДТП в Україні

Як і раніше, головною причиною аварій залишається перевищення швидкості. Таких випадків всього зареєстровано 2155. Хоча, порівняно з минулим роком, ця цифра впала на 9 відсотків. Але, у свою чергу кількість травматичних аварій в Україні піднялося на 20 відсотків через порушення правил дорожнього руху, неправильно маневрування і порушень при перетині перехресть.

Але варто відзначити, що в цьому році кількість смертей за водіння в нетверезому вигляді скоротилося на 56 відсотків.

Найбільш аварійні дороги України

Якщо вірити статистиці, то найбільше аварій в Україні трапляється на таких дорогах М-06 Київ – Чоп за півроку тут сталося 345 аварій. Так само акуратніше треба бути на таких ділянках траси: Київ – Одеса, Київ – Ковель – Ягодин, Київ – Харків – Довжанський.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*