ТОП-8 продуктів, що повернуть вам сили за 3 дні

27.04.2017 / Новини, Статті

З такою мінливою погодою самопочуття в людей не найкраще. Саме тому прийшов час підкріпитись смачними та корисними продуктами, які триматимуть ваш організм в тонусі.

Перелік продуктів, який точно дасть вам сили та енергію, – пише сайт 24.

Бурий рис

Бурий рис має велику кількість магнію, який допомагає повернути організму енергію та бадьорість. Вживайте його як гарнір на обід або вечерю.

Шпинат

Шпинат є відмінним джерелом заліза, який бере активну участь в енергетичному обміні організму. А для того, щоб шпинат краще засвоювався, не забудьте приправити його лимонним соком.

Морська риба

Морська риба багата на Омегу-3 (полінасичені жирні кислоти), яка покращує настрій, зміцнює імунітет та підтримує бадьорість.

Яйця

Людський організм зазвичай засвоює 98% амінокислот, які містяться в білку яєць. Тому амінокислоти є дуже важливими для регенераційних процесів в м’язах.

Банани

Як не дивно, банани – це один з найкращих способі повернути бадьорість організму. Банани багаті на пектин, бета-каротин, вітаміни, магній, кальцій, залізо, натрій, фосфор, фруктозу та клітковину.

А якщо ви переживаєте за зайві калорії, краще їжте банани в першій половині дня.

Мед

Мед є також чудовим помічником у боротьбі з весняною втомою. В ньому міститься безліч вітамінів, в також магній, калій, мідь. Навіть декілька ложок меду в день здатні замінити хімічний енергетик.

Йогурт

Кальцій і магній, які містяться в йогуртах, сприяють швидкому відновленню організму. Крім того, в йогурті є вітаміни В2 і В12, які сприють ефективній роботі мозку.

Апельсини

Вітамін С, калій і фолієва кислота, які містяться в апельсинах, також допоможуть відновити бадьорість і енергію. Головне, їжте апельсини цілими, не видавлюючи з них самий сік.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*