ТОП-7 практичних подарунків на 8-ме березня

07.03.2017 / Новини, Статті

Незвичайні букети, тематична фотосесія, книга або сертифікат на улюблену процедуру – тільки частина можливих подарунків.

До жіночого дня 8 березня залишилися лічені дні і саме час подумати про подарунки, якщо у вас їх ще немає.

Сайт “Сегодня” зібрав ТОП-7 практичних подарунків до 8 березня, які однозначно підійдуть вашій дівчині, дружині, мамі, бабусі і сестрі.

Квіти.

Класичний прийом, але він спрацьовує завжди. Гарний букет квітів не може залишити байдужим жодну дівчину. Якщо ж ваша пасія з дівчат практичних – подаруйте їй гарну і оригінальну квітку в горщику.

Незвичайний букет.

Якщо ж квіти для вас дуже банально і просто – до вашої уваги смачні букети. Вони можуть бути солодкими, солоними, барвистими, монотонними, великими або маленькими.

Такі букети виготовляють і з шоколаду всіх можливих його видів, з зефіру і кокоса, і навіть з сала з часничком і перчиком.

Фотосесія.

Фотографії – це емоції і враження, які залишаться на довгі роки. Тому фотосесія подарує не тільки чудові враження під час самого процесу, а й пам’ять.

Фотосесія може бути тільки для неї або спільна з вами, з родиною або дівчатником.

Книга.

Паперова книга – чудовий подарунок для жінок будь-якого віку. Головне підібрати щось цікаве і, що хоча б трохи підходить тій жінці, яка це читатиме.

На допомогу вам навіть сервіси, які в коробці привозять кілька книг різної спрямованості: класика, бізнес-література або щось із сучасних письменників.

Сертифікат на враження.

Емоції – важлива складова хорошого настрою. Зараз сертифікатів дуже багато, і ви з легкістю виберете те, що підходить вашій дівчині, дружині, мамі, бабусі або подрузі.

Це можуть бути б’юті-процедури, екстремальні розваги або цікаві майстер-класи.

Романтична вечеря.

Так само, як і букет квітів, – це може здатися досить банальним на перший погляд подарунком і тим не менше, якщо ваша дівчина любить смачну їжу і у неї є улюблений ресторан – вона це оцінить.

Крім того, можна ж і підібрати якийсь оригінальний варіант: вечеря на даху висотки – погода вже майже дозволяє, або домашня вечеря при свічках. Головне поставити правильний настрій.

Ювелірні прикраси.

Це, мабуть, найвитратніший вид подарунку, але однозначно дуже ефектний. Якщо у вас є фінансова можливість – купіть своїй жінці прикрасу, яке максимально підходить її вподобанням. Це легко визначити, поглянувши на стиль прикрас, які у неї є.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*