ТОП-7 фраз, які руйнують наше життя

05.02.2017 / Новини, Статті

Надзвичайно важливо слідкувати за словами, які ми говоримо, адже вони можуть накликати неприємності.

Психологи назвали популярні фрази, які часто використовують люди, навіть не замислюючись над тим, який руйнівний вплив вони мають, передає vitamarg.

Я не можу!

Цю фразу регулярно використовують тоді, коли необхідно комусь у чомусь відмовити. Ці слова підсвідомо свідчать про те, що ви безсилі, немічні та не маєте певних сил або вмінь. Якщо людина щось може, але їй це не зручно, потрібно про це так і сказати.

Я в шоці!

З цією фразою все значно складніше, адже шок – це складний патологічний процес, що тягне за собою важке порушення життєво важливих функцій організму. Шок свідчить про жахливий стан організму. Тому й використовувати цю фразу для того, щоб емоційно наситити свою розповідь не потрібно.

Я більше ніколи…

Такі категоричні висловлювання блокують рух людини вперед. Коли в емоційному пориві ми обіцяємо більше не робити чогось, ми часто не усвідомлюємо глибини цієї фрази. Часто виходить, що це просто пусті слова, адже все рівно наступаємо на ті самі граблі та робимо одні й ті ж помилки.

Я страшенно щасливий

Ці фрази несуть негативний посил. Жах несумісний із відчуттям щастя. Цей вислів може лише привернути нещастя в життя. Краще викреслити цю фразу зі свого словникового запасу.

У мене немає грошей

Замість того, щоб говорити про відсутність грошей, говоріть собі, що не можете в даний момент собі дозволити ту чи іншу покупку. Це дозволить не запрограмовувати свій мозок на бідність.

Я жертва обставин

Ця фраза програмує нашу підсвідомість на поразку. Не потрібно називати себе жертвою, навіть якщо не дуже пощастило. Замініть її на щось позитивніше, адже вона може показати вас як безвідповідальну людину в очах друзів та знайомих.

Я дуже хворий

Одна з найбільш поширених фраз, яку використовують люди. Лікарі наголошують на тому, що під час хвороби потрібно оточувати себе позитивними емоціями, а от думки про захворювання ніяк не посприяють одужанню.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*