ТОП-5 найпоширеніших помилок при покупці нової техніки

23.02.2018 / Новини, Статті

Уникнувши цих помилок, ви зможете зробити правильний вибір під час купівлі нового гаджета.

1. Пропускаєте “матчастину”

Магазини і сайти онлайн-продажів намагаються привернути увагу до тієї техніки, яка найчастіше рекламується по ТБ і реалізується з найбільшою вигодою для продавця.

Це дійсно може бути відмінний і сучасний гаджет або предмет побутової техніки, але цілком ймовірно, що є більш привабливі альтернативи з точно такими ж характеристиками. Не полінуйтеся вивчити питання та отримати хоча б найменше уявлення про ключові параметри тієї техніки, яку ви обираєте.

2. Забуваєте про новинки

При купівлі нового смартфона, ноутбука або іншого пристрою можна місяцями порівнювати моделі і ціни, намагаючись зробити правильний і зважений вибір. Проте будь-який, нехай навіть мегапопулярний гаджет з часом застаріває, і на зміну йому приходить оновлена модель.

3. Не перевіряєте сумісність

При покупці комп’ютерної техніки, смартфонів, розумних годин і інших аксесуарів не варто забувати, що існують різні екосистеми. Кожна з них може мати певні обмеження, що не дозволяють налаштувати взаємодія пристроїв між собою. Не вивчивши це питання перед покупкою, ви ризикуєте придбати пристрій, ключові можливості якого будуть вам недоступні.

4. Економите на важливих речах

Прагнення заощадити і вибрати найбільш доступний варіант пристрою не завжди призводить до потрібного результату. У деяких випадках відносно невелика переплата може помітно відстрочити наступну покупку. Особливо це стосується придбання ноутбуків і смартфонів, де одні і ті ж моделі можуть поставлятися з різними процесорами і обсягами пам’яті.

5. Не порівнюєте ціни

В епоху розквіту інтернет-шопінгу практично вся техніка доступна онлайн. Якщо потрібний товар відсутній у вашому місті, можна зробити замовлення та отримати бажану пристрій протягом декількох днів. Ціни онлайн-магазину можуть бути нижче цін торгової точки цієї ж мережі.

Джерело: Лайфхакер

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*