ТОП-10 хитрих способів скинути зайву вагу

14.11.2017 / Новини, Статті

Ніхто не зможе скинути зайві кілограми за вас. Але не варто впадати у відчай, адже стати легшою і стрункішою простіше, ніж вам здається.

Навіть якщо у вас немає часу, грошей або мотивації, щоб регулярно ходити до спортзалу і готувати корисні сніданки, обіди та вечері, ви можете використовувати більш хитрі й такі, що не доставляють клопоту, методи схуднення.

Експерти порталу Rodale Wellness стверджують, що деякі ледачі звички, наприклад, переглядів серіалів або відеоігри, можна використовувати з метою схуднути, – пише Новое время.

10 простих способів скинути зайву вагу

1. Тренуйтеся перед телевізором. Не витрачайте зайві гроші на спортзал, а просто віджимайтеся, качайте прес, робіть випади або стійте в планці під час перегляду улюбленого телешоу. Якщо у вас є бігова доріжка або еліптичний тренажер, ставте його перед екраном телевізора і худніть, самі того не помічаючи.

2. Готуйте один раз – їжте тиждень. Готуйте їжу раз на тиждень, наприклад, по неділях. Це може бути запечене м’ясо, якась каша, наприклад, рис, суп і овочі. Протягом тижня вам не потрібно буде думати про основний прийом їжі, а тільки розігрівати їжу і готувати легкі закуски.

Дослідники з Університету штату Нью-Йорк у Буффало вважають, що обмеження різноманітності продуктів у раціоні та їх вживання з регулярним інтервалом допомагає з’їдати менше їжі, оскільки людина буде менш схильною переїдати. Відповідно – це дозволяє худнути.

3. Скоротіть час на покупки в супермаркеті. Звичайний похід до супермаркету теж позначається на нашій вазі. Якщо ми блукаємо по магазину голодними і без чіткого списку покупок, то, як правило, набираємо більше продуктів, ніж потрібно. Потім ці продукти з’їдаються і проявляються у зайвих кілограмах. Вирушаючи до магазину, пишіть конкретний список продуктів. Крім того, намагайтеся обідати до походу в супермаркет, а не після.

4. Носіть клатч. Якщо ви збираєтеся на вечірку, беріть замість великої сумки або сумки через плече клатч. Клатч необхідно тримати однією або двома руками, а значить вам буде незручно тримати келих з напоєм або тарілку з їжею, тому споживати зайві калорії ви будете рідше.

5. Користуйтеся сковорідками і каструлями з антипригарним покриттям. У такому посуді їжу можна готувати без олії або вершкового масла, а значить їжа буде більш пісною і менш калорійною. Це дозволить вам скинути зайві кілограми.

6. Пийте воду до їжі і ретельно пережовуйте їжу. Перш ніж покласти до рота чергову вилку або ложку з їжею, ретельно пережовуйте попередню, робіть паузи під час прийому їжі. Так ви будете з’їдати набагато менше, ніж зазвичай. Крім того, для тривалого насичення організму потрібно пити воду за 20-30 хвилин до їжі.

7. Купіть красивий спортивний одяг. Якщо ви придбаєте стильне вбрання для тренувань, вам обов’язково захочеться його вдягти і похвалитися перед друзями і колегами. Отже – вам доведеться йти до спортзалу і боротися із зайвою вагою.

8. Грайте у відеоігри. Тільки не в ті, де треба сидіти, прилипнувши очима до екрана, а руками – до джойстика. Обирайте рухливі ігри, де потрібно буде слідувати вказівкам на екрані і боксувати або танцювати. Наприклад, Wii boxing або Dance Dance Revolution.

9. Встановіть на смартфон крокомір. Встановіть додаток, який вимірює пройдені вами кроки. Кидайте собі виклики, намічаючи кількість кроків, яку хочете пройти за день, і досягайте мети. Також можна змагатися в кількості пройдених кроків з друзями, членами сім’ї або колегами.

10. Фарбуйте губи яскравою помадою. Фарбуйте губи красивим і глибоким кораловим, сливовим, червоним відтінком або кольором фуксія. Ви не тільки будете приголомшливо виглядати, але і зменшите кількість їжі, що з’їдається. Оскільки вам не захочеться, щоб помада стиралася, і буде ліньки постійно підфарбовувати губи.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*