ТМО Любомльського та Шацького районів: триває робота над укомплектуванням медзакладу

01.12.2017 / Новини

Аби дізнатися реальний стан справ у медичній галузі району, 29 листопада перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Герасимчук, під час робочого візиту до територіального медичного об’єднання Любомльського і Шацького районів, поспілкувався із заступником генерального директора закладу Наталією Ліщук.

Про це йдеться на сайті райдержадміністрації.

Під час зустрічі обговорили перспективи укомплектування лікарні медичним обладнанням та апаратурою. Зосередились і на інших потребах закладу.

Олександр Герасимчук зазначив, що сфера охорони здоров’я – пріоритетна для виконавчої вертикалі влади усіх рівнів.

Упродовж року зроблено чимало: за кошти субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку, обласного та районного бюджетів у лікарні перекрили дах, придбали монітор пацієнта у відділення анестезіології та інтенсивної терапії, коагулятор для хірургічного відділення, провели ремонт котелень. Окрім цього, закупили дві каталки для важкохворих, дві дитячі електронні ваги, кварцові лампи в кожну палату інфекційного відділення.

– Заклад потребує коагулятора для ендоскопії, білірубінометра «Біллімет» – для пологового відділення, електрокардіографа – у терапевтичне відділення, а також операційного та перев’язочного інструментарію і деструкторів голок. Для підтримки лікарні в належному стані потрібні й енергозберігаючі лампи та будівельні матеріали, – зазначила заступник генерального директора територіального медичного об’єднання Наталія Ліщук.

” Вважаю, що озвучені питання й потреби – конструктивні, тому прийматимемо відповідні рішення. Хочу запевнити: докладемо максимум зусиль, аби забезпечити лікарню необхідним. Тож, прошу підготувати клопотання для обговорення зазначених питань на черговій сесії районної ради”, – наголосив перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*