“Thomas Night.” “відкриватиме паролі” на фестивалі в Згоранах

Юний склад українського гурту “Thomas Night.” уже встиг заслужити чималої слави на теренах Львівщини. Потішити молодь своїми хітами вони прибудуть й на Любомльщину. Зустрічайте їх на сцені Міжнародного фестивалю “FEST Like” у суботу, 16-го липня, на території Великого Згоранського озера.

Учасники гурту розповіли про секрети свого колективу відвідувачам інтернет-видання “КОРДОН” та поділились відеозаписом одного із хітів.

Віталій Довгополий:

Хоча граю у львівському гурті, проте родом з Вінниці. Закінчив магістратуру Національного університету “Львівська політехніка”  за спеціальністю “Інженер-енергетик”.

До гурту потрапив випадково: хлопці скинули свої напрацювання, які мені сподобались, запросили на репетицію. Після цього зрозумів, що нам по дорозі. Тепер можу втілювати усі свої музичні ідеї, які, на жаль, не зміг здійснити в іншому своєму гурті.

Зараз граю на постійній основі лише з “Thomas Night.”.

1ZD17dzS3fU - копия Богдан Мукан:

“Народився і живу у Львові. Після закінчення школи вступив у Національний університет “Львівська політехніка” на інженера-будівельника. На другому курсі “закинув” вищий навчальний заклад, бо мені не подобалась моя спеціальність, я не знаходив в ній себе.

Почав грати на гітарі в 10-му класі разом зі своїм другом Петром (вокалістом та гітаристом нашого колективу). Тоді у нас й зародилась мрія створити свою групу. Пізніше перейшов на бас-гітару, тому що її звучання більше подобається.

Тато в юності грав на барабанах, тож займатись музикою я хотів ще з дитинства.

Влітку 2015-го з Петром вирішили грати у повноцінному складі із драмером. З Віталіком (барабанщиком групи) сконтактувалися випадкомо: він грав на той момент в колективі “Хочу Ще”. Мені сподобався стиль його гри і подумав, що він ідеально “впишеться” в групу як музикант і людина. Так і сталось.”

8EjDCGIL97o - копия

Петро Борзій:

 “Я – корінний львів’янин, виріс у звичайній українській сім’ї. Тато – інженер-будівельник. Мама працює вчителем гри на фортепіано у музичній школі. Тому до музики я був привчений змалку. Жодних вузів не закінчував.

Я і Богдан – однокласники. Постійно разом з першого класу.

Декілька років тому ми з Богданом вирішили навчитися грати на гітарі, а потім створити свій музичний гурт. Три роки ми освоювали інструменти і помаленьку писали власні пісні. Осінню минулого року до нас при’єднався Віталік (познайомилися через соціальну мережу) і ми стали повноцінним колективом.”

EVX7VC0kJlg FkatG1yyA_c - копия _Xwh-9WeAPk - копия

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*