Тергромада Любомльського району “затягує” освоєння коштів

20.09.2016 / Новини

Володомир-Волинський район, Зимненська громада, Рівненська сільська рада Любомльського району й Устилузька громада “затягують” з освоєнням коштів від Державного фонду регіонального розвитку.

Про це повідомила виконувачка обов’язків начальника управління капітального будівництва Лілія Павлова на нараді у голови Волинської облдержадміністрації з головами районних держадміністрацій та міськими головами 20 вересня, інформує видання Конкурент.

“Нас тягнуть громади і райдержадміністрації, розпорядники коштів, які практично не змінили ситуацію і мають неосвоєні кошти”, – наголосила Лілія Павлова, назвавши регіони, які “провинилися”.

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик звернувся до керівників районів, аби ті провели робочі наради з проблемних питань і до наступного вівторка підготували звіти.

Голова облдержадміністрації наголосив: якщо до кінця року проблему з освоєнням коштів вирішено не буде, то згадані райони залишаться у 2017 році без державної підтримки.

“Керівникам районів даю зрозуміти, що у 2017 році повернення назад не буде. Все. Ні одного об’єкта по тих районах, які сьогодні в загальному підставляють Державний фонд регіонального розвитку”, – резюмував Володимир Гунчик.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*