Теревені. Поляк зчинив скандал на “Ягодині”, бо подумав, що “лівак” – це законна черга

На міжнародному пункті пропуску “Ягодин” 11-го грудня поляк обрав для перетину кордону смугу для розвороту, якою авто найшвидше рухались за шлагбаум. Простоявши 4 години у заторі серед “лівака”, був переконаний, що це така законна третя черга в Україні.

Перед новорічно-різдвяними святами на міжнародних пунктах пропуску збільшився ажіотаж з чергами. Крім транспорту у “червоному” та “зеленому” коридорах на кілька сотень метрів простягнулася й колона авто, що розташувалась на смузі для розвороту (себто ті, хто проплатив позачерговий проїзд).

“Хоча й стояла поліція, “лівак” валив повним ходом зустрічними смугами. Ми зрозуміли, що кордон перетнемо такими темпами через 5 днів. Тож виїхали на смугу для розвороту, щоб повернутися додому. Аж 4 години знадобилося для того, щоб ми подолали цю відстань, бо шлях теж вщент забитий “ліваком”, – розповідає любомльчанин.

Та, за його словами, не всі розуміли корупційні схеми на “Ягодині” того дня. Один поляк, помітивши, що авто стоять в черзі не лише в “червоному” та “зеленому” коридорі, вирішив зайняти чергу на розворотній смузі, бо там всі рухалась найшвидше за кордон. Його автомобіль стояв просто перед любомльчанином.

“Він думав, що це черга! Вимагав, щоб йому дали талона, мотивуючись тим, що простояв в черзі 4 години і вибрав найкращу колону, яка хоч трохи рухалась, бо дві інші взагалі стояли. Скільки йому люди та прикордонники не пояснювали, поляк так і не зрозумів, що таке “лівак” й вимагав, щоб його пропустили далі, бо він зробив, як кілька десятків інших водіїв”, – продовжив мову чоловік.

Цю подію також активно обговорюють в соцмережах. Зокрема у групі “Таможня дає добро!”

aaa

 

1 Коментар Теревені. Поляк зчинив скандал на “Ягодині”, бо подумав, що “лівак” – це законна черга

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*