Теревені: ДП “Любомльський лісгосп” керуватиме “варяг”?

Кадрова політика “Волиньлісу” та й ДАЛРУ в цілому незрозуміла місцевим громадам.

На фоні тотального зубожіння населення для місцевих роботи в лісі майже немає, натомість ставка лісівників йде на приїзджих з карпатських регіонів, далі мають місце “сірі схеми” в організації виробництва, реалізації, закупці ТМЦ та ін.

Про це у спільноті “Я люблю Любомль” пише Юрій Кальчик.

“Звільнення з посади директора Любомльського лісгоспу Боярчука С.С., очевидно, пов’язане з його зловживаннями, хоча і багато їх у пам’яті місцевого люду, але правоохорнці не знайшли в них криміналу. Нічого дивного —перевіряючі також мають бажання, які за лісгоспний рахунок стали здійснені. Переведення його на посаду головного інженера в Турійський лісгосп трохи декого і заспокоїть, навчить вірити обіцянкам”, — йдеться у дописі.

“Наразі сюди, в Любомль, приходить черговий ставленик Кватирка О.М з Володимир-Волинського, призначається без запровадженої процедури конкурсного відбору. Згідно інформації в.о.голови ДАЛРУ Бондара В.Н це пов’язано з некомплектністю конкурсної комісії. При таких розкладах хто ж з керівників лісового відомства зацікавлений у її роботі? — питання риторичне. Вирубування лісів не припиняються, санітарний стан погіршується, кадрів не вистачає, судячи з оприлюднених оголошень у “районці”. Що далі? І ще одна деталь: як відреагують на новопризначеного директора місцеві керівники району? Вони ж погоджують кандидатуру, чи досі вже все “порішали”? Думка людей та і цілих громад, які ще нещодавно перекривали вивозку лісовозами, нікого не цікавить. Що народ думає з цього приводу? “, – пише Юрій Кальчик.

Читайте також:

13 Коментарів Теревені: ДП “Любомльський лісгосп” керуватиме “варяг”?

  1. Нехай перевірять яб Боярчук С.С. виплачував заробітну плату… Які премії та заробітну плату отримвали конторські працівники, а яку лісівники, що і в дощ і в холод в лісі, немаючи ні вихідних, ні відпусток… Заборгованість із заробітної плати близько двох місяців… Це можна перевірити по руху коштів через банк… Чому немає криміналу… Юра Кальчик, ти можеш… Перевір і дай більше фактів…

    • Дорогі лісники,ніхто крім вас не наведе порядку на підприємстві.Ніхто!.Щоб щось комусь на кримінал -мають бути докази, а в суді вони сприйматимуться лише тоді, коли добуті офіційно і законно. НИні діє постанова КМУ (Яценюка), що скасовує всілякі перевірки, Так що для злодіїв це лафа , цим і користуються. Навіть силовики стоять перед вибором- або собі урвати шматок, або лоба розбити , борючись з цими злодіями. Якби інформація Лісника була офіційною, підтвердженою колективним зверненням, це оцінювалось би як підстава для відкриття кримінального провадження, а так- це пустий свист. Я ж не хочу постійно бути в ролі Гриця ( Свисни, Грицю, ти дурніший!) Ось такі закони і постанови прийняли наші обранці. І хоч гопки скачи- а результат нульовий.
      Просто всім очевидно- треба міняти владу, у верхах все загнило і цей процес дійшов і в райони і в усі служби та пілприємства.

  2. А Боярчук С.С. після звільнення вже півтори тонни бензину особисто собі забрав на заправці, тепер доводиться дописувати шоферам в путівки бензин, позабирав ключі для ремонту автомобілів з гаража… Немає чим лагодити автомобілі… Ще не нажереться… Оце так керівник… Просто хапуга…

  3. Дуже цікаво, де ті великі щомісячні премії, які ніби-то отримували працівники контори? Всі на голих ставках.може гол.бухгалтер знає, де людські гроші?

  4. йихавши в сторону кордона зразу за висящим мостом йе поворот у лис проихавши трохи можна побачити як знущаються з лисом рижуть все подрят на дрова и в любомли продають дрова на ринку и в газетах оголошеня и правохоронци доих чомусь немають дила бо кажуть шо наш дипутат у зяв його в оренду боним усе можна бо вони неможуть неяк наистися бо думають що ихне житя безконечне помиляються вони бо за свои грихи треба буде видповидати перед всесильним.дуже скоро ним и ихним дитям. задумайтись .

  5. Ще треба “подякувати” великому хазяїну Боярчуку за те,що перетворив контору лісгоспу на собачу буду,обліпивши її бляхою за три рублі.ВИдно ліс вже кончився,бо не хватило на обдєлку кантори.Больно і обідно, скільки людей туда душу вкладало!

    • Підтримую Старого. Порівняйте, яка кантора зверху на фото – світла і радісна, а шо з нею зараз? І де ті декоративні кущики і деревця? Порізав ліс, порізав і біля кантори….. Тюрма і пустка. Сумно тільки, хто ж тепер буде все це піднімати і виправляти чужі помилки? Чужаку тим більше певно буде всеодно.

    • А чого він підтримки з області не привіз ,бо до головихи з зачернеччя приїхала з району ціла процесія начальників в підтримку

  6. А скільки і кому перерахував Боярчук за ту бляху на приміщенні контори… Скільки вкрадено коштів…

    • ваш тоже бляху крав?бо в зачернеччі тоже бляху вкрала головиха ,видно вони двох все спланували,і двох одночасно пішли з крісел. Районне начальство-ви тепер за ким?

  7. Через вашого начальника сільську головиху із Зачернеччя хочуть поставити начальником лісгоспу ,а люди на селі проти такого рішення,а еліта району які приїжджали в підтримку бо сама падала ,сказали що треба підвищення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*