Тепер на Волинській митниці два Шавлаки виконують обов’язки начальника

22.05.2016 / Новини, Статті

Олександр Шавлак досі перебуває на посаді виконуючого обов’язки керівника Волинської митниці. А ще 13-го травня його опоненти святкували, здавалось, його відставку. Обурені протестувальники, котрі вже майже два місяці днють на митниці з вимогою усунути цього очільника, встановили опудало Шавлака просто перед пунктом пропуску “Ягодин”. 

Аби підкреслити корумпованість начальника, не забули піджачок оформити грошовими купюрами. Уже кілька останніх днів один Шавлак продовжує роботу на офісі Волинської митниці, а інший – несе службу безпосередньо на кордоні. Величають його там “Бурштиновим королем митниці”.

Акція протесту проходить переважно за участі людей поважного віку та осіб, які ховають обличчя під сонячними окулярами.

IMG_0812

IMG_0852 IMG_0876

Нагадаємо, 13-го травня в селі Римачі Любомльського району мітингувальники стверджували, що вони отримали перемогу після 39-ти днів протестів.

З їхніх слів, тоді голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров не продовжив термін перебування на посаді виконуючого обов’язки начальника митниці Олександрові Шавлаку, і той мав би повернутися у рідний Чернігів.

Однак, за новою інформацією, яку отримали протестувальники, Роман Насіров продовжив Шавлакові відрядження на Волинь до 29-го травня.

Цю інформацію пізніше підтвердив і сам Олександр Шавлак. Дійсно є відповідний наказ за підписом головного фіскала країни.

«Сьогодні я перебуваю офіційно на посаді начальника Чернігівської митниці. До 29-го травня я у відрядженні на Волині і перебуваю у статусі виконуючого обов’язки начальника Волинської митниці. Щодо мого відрядження є відповідний наказ Романа Насірова», – розповів Шавлак.

Тож активісти продовжили акцію протесту та просять Володимира Гройсмана негайно вжити заходів та ухвалити кадрове рішення щодо звільнення з посади вже обох – Олександра Шавлака й Романа Насірова.

До того ж, 20-го травня протестувальники, котрі вимагали відставки Шавлака, мали приєднатися до учасників акції, метою якої є збільшення строків транзитного перебування транспортних засобів на іноземній реєстрації в Україні. Спільно вони мали блокувати трасу міжнародного значення. Однак акцію перенесли.
IMG_0763 IMG_0778 IMG_0823 IMG_0836IMG_0740IMG_0819IMG_0831IMG_0838

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*