Тенденції добудови об’їзної дороги Устилуга та траси на Нововолинськ

10.07.2019 / Новини

8-го липня відбулася зустріч народного депутата Ігоря Гузя із керівником Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолієм Посполітаком у місті Устилузі, на якій обговорили терміни завершення будівництва об’їзної міста Устилугу до митниці та завершення робіт по трасі “Володимир-Волинський – Нововолинськ”.

В Устилузі триває масштабне будівництво об’їзної міста. Як розповів Анатолій Посполітак, перший відрізок є досить складним у будівництві і однією з проблем є нестача землі та породи для вкладання основи. Фірма, яка проводить роботи, місцями повинна робити насип ґрунту до 8 метрів щоб вирівняти поздовжній профіль дорожнього полотна.

Керівник Служби автомобільних доріг повідомив, що в Устилузі проведуть ремонт відрізку завдовжки у 2,5 кілометри, який вартує 36 мільйонів гривень. Анатолій Посполітак додав, що роботи планують завершити до вересня.

Ще один відрізок дороги, на якому побували Ігор Гузь та Анатолій Посполітак – незавершене будівництво дороги із Володимира-Волинського до Нововолинська.

“Мені приємно, що тісно співпрацюємо із Службою автомобільних доріг і за кілька років вже є хороші результати. Це і траса із Володимира до Луцька, і майже зроблена дорога до Нововолинська. Моє завдання як депутата, зробити все, щоб були довиділені кошти на завершення робіт на трасі до Нововолинська. Далі відстояти відрізок траси до Литовежа. Там шматок дороги, який має бути дороблений”, – акцентував Ігор Гузь.

Анатолій Посполітак доповнив, що ремонт дороги від Володимира-Волинського до Нововолинська розпочали за рахунок коштів митного експерименту, потім продовжили фінансувати із дорожнього фонду. Керівник САД повідомив, що на ділянку в районі села Суходоли не вистачає близько 26 мільйонів.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*