Синоптик розповіла про погоду до Миколая

14.12.2018 / Новини

З 15 грудня в Україну почне заходити холодне повітря.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у своєму блозі.

За її інфорацією, температура повітря поступово знизиться в нічні години до -2 -7 градусів, вдень до -1 -4 градусів. На сході і в південній частині очікується протягом дня +1 +6 градусів, в Криму до +6 +10 градусів.

“В суботу-неділю буде переважати в Україні суха повітряна маса, лише в західній частині випадати невеликий сніг”, – написала Діденко.

На наступному тижні, з 17 грудня і до Миколи, в більшості областей запанує зимова погода з невеликими і помірними морозами.

“Нічні градуси опиняться в межах 3-8, місцями до 10 морозу. Протягом дня очікується -2 -6 градусів. У південній частині і на південному сході стовпчики термометрів коливатимуться близько нуля. Опади у першу половину наступного тижня в більшості областей України малоймовірні, місцями тумани та ожеледиця на дорогах”, – повідомила синоптик.

Водночас, з 15 грудня і до середини наступного тижня, до Миколая, в Києві суттєві опади малоймовірні. Температура повітря буде поступово знижуватися.

Невеликі і помірні морози підсушать повітря і дороги з тротуарами. Вночі очікується -4-8 градусів, вдень -1-4 градуси. На дорогах зміцніє ожеледиця.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*