“Сидіти в кущах” – це не вихід! – Ігор Гузь про доступні авто для учасників АТО (ВІДЕО)

07.09.2017 / Новини

Законопроект, що дасть можливість ввозити авто з іноземною реєстрацією для власного користування учасникам АТО має бути підтриманий Верховною Радою України.

На цьому наголосив народний депутат Ігор Гузь під час брифінгу в парламенті із ветеранами бойових дій на Сході нашої країни, – інформує прес-служба народного депутата.

Зокрема, законопроект про вільне ввезення автомобілів із іноземною реєстрацією для учасників бойових дій, як повідомив депутат, «лежить в парламенті» вже більше двох років. Суть його у тому, щоб бійці АТО на пільгових умовах могли придбати вживане авто без права на продаж.

Ігор Гузь наголосив, що «тих людей, які користуються автомобілями на іноземній реєстрації налічується вже понад мільйон». Також, за його словами, приблизно третина його виборців користуються авто з іноземною реєстрацією.

“Підтримавши цей законопроект, зможемо забезпечити ветеранів АТО власним транспортом, і це створить їм додатковий імпульс, щоб, наприклад, займатися бізнесом, вирішувати сімейні та інші питання», – зазначив нардеп.

Разом із ним брали участь у брифінгу заступник голови громадської організації ветеранів АТО “кНАТО” Луцького району Костянтин Байчук, голова Спілки учасників та волонтерів АТО Ківерцівського району Артур Завальний та координатор волонтерського напрямку ГО ветеранів АТО “кНАТО” Луцького району Вадим Яцушек.

Костянтин Байчук провів аналогію щодо надання авто учасникам інтернаціональних війн:

“Існує прецедент 90-х років, коли ветерани Афганістану мали таку пільгу і завозили авто із закордону. І сьогодні такий законопроект у раді “припадає пилом”. Ми просимо народних депутатів, у тому числі комбатів, поставити це питання на голосування! Знайдіть компромісне рішення для учасників бойових дій, які заслужили на право ввезти одне авто для користування своєї родини!”.

Ігор Гузь звернувся до колег з парламенту та представників уряду, щоб спільними зусиллями «проштовхнути» цю тему:

“Сидіти в кущах” – це не вихід! Не треба затягувати з вирішенням питання авто для атовців, і врегулювати його в той чи інший спосіб!”

1 Коментар “Сидіти в кущах” – це не вихід! – Ігор Гузь про доступні авто для учасників АТО (ВІДЕО)

  1. Ой,молодець!на бляхах пеано їздить.нарешті пересів з маршруток і на київ їздить на авто,купленому за з/п)))))

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*