Світязь: за 2 роки обіцяють виготовити проект будівництва нового дитсадка

06.03.2018 / Новини

27 лютого в актовому залі ЗОШ І-ІІІ ст. села Світязь відбулося засідання колегії. На ньому освітяни проаналізували діяльність галузі в минулому році та намітили плани на нинішній навчальний рік.

Так, завідувачка дошкільного навчального закладу села Світязь розповіла, що тут функціонує дві вікові групи, які відвідує 81 дитина від 2 до 6 років. На 1 січня цього року зареєстровано 86 заяв батьків на влаштування дітей у дитсадок, – пише Район.Шацьк.

Дошкільнята сільської ради охоплені дошкільною освітою стовідсотково. Головна причина великої черги – у відсутності повноцінного приміщення дитсадка, яке дало б змогу відкрити додаткові групи, облаштувати актовий і спортивний зали.

Керівництво району обіцяє, що до 2020 року буде виготовлений проект будівництва нового дитсадка. Проблема нагальна і зволікати у її вирішенні не можна.

Приміщення дитсадка на сьогодні утеплили, замінили підвіконня, встановили загорожу, дитячі майданчики. Було б добре, якби дитсадок отримав власну котельню, оскільки зараз існує одна на два заклади – школу і дитсадок. Вихованці повноцінно харчуються, вартість харчування на одну дитину в день – 16 грн.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*