Світязь: школярів ознайомили з роботою банку (ФОТО)

13.03.2018 / Новини

У перший день Всесвітнього тижня грошей, який Україна відзначає уже п’ятий рік поспіль, учні СвітязькоЇ школи побували на екскурсії у районному відділенні ПАТ КБ «ПриватБанк».

Про це у Facebook-спільноті “Мій Шацьк” написала Марія Терета.

Школярі ознайомилися з роботою та структурою відділення зсередини, дізналися про основні банківські професії і обов’язки працівників банку.

Також працівники банківської установи презентували гостям головний продукт – банківську карту. Дуже сподобалось школярам саме те,що вони уже можуть стати повноцінними клієнтами і вільно користуватися усім спектром послуг, оформивши карту Юніора.

Але найбільше зацікавили учнів практичні роботи біля терміналу самообслуговування, а також навики і знання, які вони здобули біля каси( як працює касове обладнання, а також основні ознаки платіжності банкнот). Наприкінці заходу школярі переглянули екскурсію до Головного офісу ПриватБанку «Дельта», що знаходиться в м. Дніпро і отримали сертифікати участі.

Керівниця відділення Юлія Вишнева розповідає, що діти – це і їхні майбутні клієнти, і колеги. Дуже важливо навчити дитину змалку фінансової грамотності, адже це запорука їх успішності в подальшому житті.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*