Свято краси та жіночності: як у Вишнівській ОТГ відзначали День 8-го березня (ФОТО)

10.03.2020 / Новини

У освітньо-культурних закладах Вишнівської ОТГ пройшли заходи, приурочені жінкам.

“Свято 8 березня одне із найбільш очікуваних та чарівних весняних свят. Воно цілком і повністю присвячене найпрекраснішій половині людства. Привітання до 8 березня – чудовий спосіб висловити свою повагу та любов”, – йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.

З цієї нагоди учні першого класу Вишнівського НВК потішили своїх рідних матусь вітальною листівкою, зроблену власноруч. Діти створили красиві витвори ручної роботи, які випромінювали любов та щирість дитини до матері. А старшокласники провели свято у стилі ретро. Своїми запальними танцями, піснями, вони вітали мам, бабусь, сестричок, учителів. Від усієї душі бажали любові, добра, успіхів.

Вихованці початкової ланки Штунської школи разом з класними керівниками також вітали з весняним святом своїх найрідніших  жінок. У школі відчувалася радісна й весняна атмосфера. А результатом свята стали незабутні дитячі враження, емоції та посмішки, слова вдячності батьків за організацію та проведення урочистостей. В свою чергу й учні Римачівського навчально-виховного комплексу  привітали жінок зі святом весни, підготувавши концертну програму та чудові подарунки.

У Висоцькій публічно-шкільній бібліотеці відбулась година поезії «Берегині рідного краю», присвячена Міжнародному жіночому дню. А в клубі села Мосир організували цікаві конкурси та розваги.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*