Судитимуть лісівника з Любомльщини, який спричинив смертельну ДТП

17.01.2020 / Новини

Прокурори Волинської області затвердили й скерували до суду обвинувальний акт у розслідуваному слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, кримінальному провадженні про порушення помічником лісничого Державного підприємства “Прибузьке лісове господарство” правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть пасажира. 

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині. 

Уночі 8 червня 2019 року нетверезий 20-річний лісівник за кермом автомобіля “ЗАЗ 110307” рухався автодорогою між Любомлем та селом Пехи Шацького району. Перевищивши дозволену швидкість, він не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де авто перевернулося.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди 17-річний пасажир його автомобіля загинув. Водій, який спричинив ДТП, невдовзі постане перед судом, який визначить йому міру покарання.

Довідково: згідно із санкцією ч.2 ст. 286 КК України, порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*