Судили жінку та чоловіка, які торгували в Любомлі цибулею та саджанцями капусти у невстановленому місці

08.06.2020 / Новини

Судили чоловіка та жінку, які 2-го травня продавали в Любомлі цибулю та капусту у невстановленому місці.

У постанові Любомльського районного суду від 29 травня зазначають, що приватна підприємиця 2-го травня близько 10:00 по вулиці 1 Травня в місті Любомль здійснювала торгівлю з рук цибулею у невстановленому місці, чим вчинила правопорушення, передбачене ч.1 ст.160 КУпАП.

Окрім того, судили безробітного чоловіка, який 2 травня близько 11:00 по вулиці 1 Травня в місті Любомль здійснював торгівлю з рук саджанцями капусти у невстановленому місці, чим вчинив правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 160 КУпАП.

Винність обох осіб у вчиненні правопорушення повністю стверджена їх поясненнями в суді та матеріалами справи: протоколом про адміністративне правопорушення, фото-таблицею, рапортом дільничного офіцера поліції Любомльського ВП ГУНП у Волинській області, письмовими поясненнями порушників.

При вирішенні питання про відповідальність врахували, що вони вперше притягаються до адміністративної відповідальності, щиро каються у вчиненому і позитивно характеризуються за місцем проживання; причиною правопорушення стала їх необізнаність з правилами торгівлі; правопорушення не привело до тяжких шкідливих наслідків. Наведене свідчить про малозначність вчиненого.

Суддя на підставі ст. 22 КУпАП звільнив жінку та чоловіка від адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч.1 ст.160 КУпАП,  та обмежився усним зауваженням. Провадження в справі закрили.

1 Коментар Судили жінку та чоловіка, які торгували в Любомлі цибулею та саджанцями капусти у невстановленому місці

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*