Судили чоловіка, який на Любомльщині викрав з автогрейдера дизпаливо

09.05.2020 / Новини

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений Любомльським відділом поліції протокол про притягнення до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.51 КУпАП чоловіка, який у Старовойтовому викрав з автогрейдера дизпаливо.

Чоловік 1 квітня близько 7:20 по вулиці Прикордонників 1 в селі Старовойтове з належного Рівненській сільській раді автогрейдера таємно викрав сім літрів дизельного палива, вартістю 175 гривень, чим вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.51 КУпАП, – передає Район Любомль.

Винність чоловіка у вчиненні правопорушення повністю стверджена його поясненнями в суді та матеріалами справи: протоколом про адміністративне правопорушення; довідкою комунального господарства «Рівне» Рівненської сільської ради; фото-таблицею; письмовими поясненнями порушника, свідків та очевидців події.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.51 КУпАП, і наклав на нього стягнення у вигляді 170 гривень штрафу.

Вилучені за цим протоколом сім літрів дизельного палива зобов’язав повернути комунальному підприємству «Рівне» Рівненської сільської ради. також чоловік заплатить в користь держави 420 гривень судового збору.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*