Судили чоловіка, якого затримали на Любомльщині під час порушення перетину лінії держкордону

16.04.2020 / Новини

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений ВПС «Римачі» Луцького прикордонного загону протокол про притягнення до адміністративної відповідальності громадянина України за правопорушення поблизу держкордону.

Про це йдеться в постанові суду, – передає Район Любомль.

Чоловік 28 лютого об 11:30 перебуваючи на території Рівненської сільської ради Любомльського району, в районні прикордонного знаку № 1020 в групі осіб не виконав законних розпоряджень прикордонного наряду припинити протиправну діяльність. Таким чином вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.18510 КУпАП.

На розгляд протоколу особа не з`явилася, подавши до канцелярії суду заяву про повне визнання винуватості та розгляд справи за його відсутності.

Винність чоловіка у вчиненні правопорушення повністю стверджена матеріалами справи: протоколами про адміністративне правопорушення, адміністративне затримання; письмовими поясненнями начальника ВІПС «Новогрузьке», військовослужбовців ВІПС «Новогрузьке» ВПС «Римачі», військовослужбовця ВПС «Самари», копією «Журналу обліку осіб, пропущених за лінію прикордонних інженерних споруджень» за 28 лютого 2020 року.

Враховуючи характер правопорушення та особу порушника, стягнення на нього слід накласти у вигляді штрафу.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.18510 КУпАП, і наклав на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 1700 гривень. Також потрібно сплатити на користь держави 420 гривень судового збору

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*