Судоустрій, перенесення робочих днів, міжнародна торгівля: які питання нині розгляне Кабмін

23.10.2019 / Новини

Кабінет Міністрів на сьогоднішньому засіданні розгляне проєкт розпорядження про перенесення робочих днів у 2020 році.

Доповідатиме з цього питання міністр соцполітики Юлія Соколовська, повідомляє Урядовий портал.

Окрім того, як зазначено у порядку денному засідання, Кабмін розгляне кілька питань міністра Кабінету Міністрів Дмитра Дубілета.

Зокрема, вони стосуються розміщення окремої інформації в електронному вигляді, про внесення змін до статті 28 Бюджетного кодексу України, зміни до статті 130 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та «Про внесення зміни до пункту 1 критеріїв визначення переліку посад працівників державних органів, які виконують функції з обслуговування».

А міністр економіки Тимофій Милованов доповідатиме «Про ратифікацію Угоди у формі обміну листами між Україною та Європейським Союзом про внесення змін до торговельних преференцій щодо м’яса птиці та переробленого м’яса птиці, передбачених Угодою про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони».

Він також інформуватиму Кабмін про «Деякі питання відчуження обʼєктів державної власності»

Міністр фінансів Оксана Маркарова доповість про проєкти указів Президента України «Про вихід України з Угоди про заходи щодо забезпечення покращення розрахунків між господарськими організаціями держав – учасниць Співдружності Незалежних Держав та проєкти розпоряджень Президента України «Про уповноваження О. Маркарової на підписання Листа про внесення змін № 2 до Фінансової угоди (Проект «Основний кредит для малих та середніх підприємств та компаній з середнім рівнем капіталізації») між Україною та Європейським інвестиційним банком»

А міністр освіти Ганна Новосад розповість про «Деякі питання оплати праці працівників державної установи «Український інститут розвитку освіти»».

Раніше повідомлялося, що Кабінет Міністрів України відсторонив від виконання обов’язків керівника Головного управління Державного кадастру в Київській області Людмилу Приходько.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*