Конкурс на посаду голови митниці призупинено

18.04.2019 / Новини

Суд ухвалив рішення зупинити дію розпорядження Кабінету міністрів “Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Державної митної служби”.

Про це повідомляє прес-служба Окружного адміністративного суду Києва, – передає Економічна правда.

Зазначається, що заяву до суду щодо зупинення дії розпорядження уряду про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови державної митної служби подав народний депутат Андрій Антонищак.

Окрім цього суд заборонив Комісії з питань вищого корпусу державної служби вчиняти дії з проведення відповідного конкурсу на підставі зазначеного розпорядження Кабінету міністрів.

“Суд ухвалюючи рішення про задоволення заяви про забезпечення позову виходив з того, що невжиття таких заходів, очевидно, може призвести до того, що захист прав, свобод та інтересів заявника, на захист яких подається адміністративний позов, стане неможливим, або для їх відновлення необхідно буде докласти значних зусиль та витрат”, – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, суд врахував те, що заявник посилався на норми закону, які на його думку, порушені при прийнятті та виконанні розпорядження уряду “Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Державної митної служби”.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*