Суд визнав Саакашвілі винним у порушенні правил перетину кордону

23.09.2017 / Новини

22 вересня Мостиський районний суд прийняв рішення у справі незаконного перетину кордону України Михеілом Саакашвілі.

Суд визнав політика винним і призначив штраф 3400 грн. Також він має сплатити 320 грн судового збору. Про це повідомляє кореспондент ZAXID.NET TV із залу суду.

Засідання розпочалось вранці 22 вересня, потім суддя оголосив перерву і о 21:00 оголосив рішення. Сам Саакашвілі на судове засідання не прийшов, його інтереси представляли адвокати.

Нагадаємо, Мостиський районний суд 18 вересня почав розгляд справи щодо незаконного перетину кордону українським політиком Михеілом Саакашвілі та його прихильниками 10 вересня у пункті пропуску «Шегині». Того дня засідання перенесли.

Російський пранкер Володимир Кузнєцов («Вован») заявив, що розіграв двох львівських суддів, які розглядають справу про прорив прихильниками Саакашвілі українського кордону. В розмові він зазначив від імені президента України, що занепокоєний розглядом справ і сподівається на те, що судді покарають Саакашвілі. Сам Михеїл Саакашвілі заявив, що вимагає відсторонення суддів, оскільки є докази їхньої залежності від Адміністрації президента.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*