Суд повернув Уляні Супрун повноваження

14.02.2019 / Новини

Окружний адміністративний суд Києва скасував тимчасову заборону на керівництво Міністерством охорони здоров’я для Уляни Супрун. Позов подавав депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

Рішення скасували не за поданням уряду, а за особистою ініціативною суду. Оголосив рішення суддя Сергія Каракашьян 14 лютого, – інформує 24 канал.

Суд ухвалив в задоволенні клопотань представників Кабінету міністрів та Супрун Уляни про скасування заходів забезпечення позову відмовити. Скасувати з власної ініціативи заходи забезпечення адміністративного позову вжиті ухвалою Окружного адміністративного суду 5 лютого 2019 року,– зазначив суддя.

Під час оголошення вироку, суддя сказав, що Супрун і її адвокат не надала доказів про наявність чи відсутність у неї іноземного громадянства, а оперували тим, що її підтримує уряд, президент і тд.

Суддя Каракашьян до винесення рішення знову віддалився до нарадчої кімнати. Уляна Супрун вважає, що суд порушив процесуальні процедури, бо не повідомив, що вийде з нарадчої кімнати, щоби далі розглядати клопотання. Адвокат Анатолій Гасюк заявив, що секретар суду повідомляла захисту про те, що суд 14 лютого буде лише оголошувати рішення.

Суддя-спікер Богдан Санін сказав, що Каракашьян був у нарадчій кімнаті 25 годин.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*