Суд поновив на посаді заступника начальника поліції Волині уродженця Шацького району

05.05.2016 / Новини

Волинський окружний адміністративний суд виніс рішення про поновлення на посаді заступника начальника управління Нацполіції Волині та начальника кримінальної поліції Олександра Балицького.

Про це повідомляє власкор «Вголосу».

Так, Олександр Балицький подав позов про визнання незаконними рішення атестаційних комісій та скасування наказів, відповідно до яких він не відповідає посаді.

Розглянувши матеріали справи, докази, протоколи із засідань атестаційних комісій, суддя Віктор Валюх задовольнив вимоги правоохоронця та виніс рішення поновити його на посаді.

Довідка:

Олександр Балицький народився 23 березня 1971 року в селі Адамчуки Шацького району Волинської області. У 1996 році після служби в армії вступив до Київського університету внутрішніх справ. Розпочинав службу оперуповноваженим в особливо важливих справах відділення оперативних розробок відділу тактичної розвідки й оперативних розробок у комерційних структурах та сфері зовнішньоекономічної діяльності УБОЗ УМВС України у Волинській області.

У 2005 році призначений на посаду начальника відділу кримінальної розвідки з обслуговування Волинської області розвідувального управління ГУБОЗ МВС України. Із березня 2011 до грудня 2014 року працював заступником начальника управління – начальником відділу розкриття злочинів проти особи, злочинів, учинених іноземцями та проти них, і боротьби з груповою злочинністю управління карного розшуку УМВС Волині.

У грудні 2014 року призначений на посаду заступника начальника управління – начальника кримінальної поліції Волині.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*