Сучасні спорткомплекси мають бути біля кожної школи Нововолинська, – Борис Карпус

15.10.2020 / Новини

Шкільні стадіони у Нововолинську – це біль та сором. Кожна школа має мати сучасний, безпечний та якісний спортивний комплекс.

Про це заявив на своїй офіційній фейсбук-сторінці кандидат на посаду міського голови Борис Карпус.

“Згадайте на хвильку, який стадіон був біля вашої школи… а тепер дайте відповідь: що змінилося станом на сьогодні? І якщо вашою школою була не ліцей#1, то там змінилися кольори на турніках, і можливо замінили колеса по периметру”, – зауважує кандидат у мери.

Тому стратегічним завданням своєї команди Борис Карпус вважає – облаштування біля кожної школи сучасного спортивного комплексу. Бо, переконаний, мешканці околиць Нововолинська повинні мати рівноцінний доступ до спорту.

“Молодь має можливість займатися спортом в будь-який зручний час і в комфортній дистанції від свого дому. Адже не завжди може потрапити на “22-х мільйонний стадіон”, – наголосив він.

До слова, у Нововолинську оновлений цьогоріч за 22 мільйони гривень стадіон  СОК «Шахтар»  почав провалюватися в землю ще у день його відкриття. За ці чималі кошти секції пошкодженого бетонного паркану стадіону “полатали” саморобними дерев’яними решітками. З цього приводу відкрили кримінальну справу щодо службової недбалості під час ремонту.

Та й, кажуть нововолинці, на стадіон потрапити позайматися спортом — зась. Навіть на публічні заходи впускають лише обраних.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*