Студенти Шацького коледжу долучились до онлайн-уроку з відомим ведучим

21.05.2019 / Новини

Студенти першого курсу Шацького лісового коледжу взяли участь у відкритому онлайн-уроці «Європа починається з тебе», який приурочений до святкування Дня Європи в Україні.

Організувала проведення онлайн-уроку Зоя Омелянюк, викладачка суспільних дисциплін, – йдеться на сайті навчального закладу.

Відомий телеведучий Майкл Щур розповідав про те, як впровадження європейських цінностей та стандартів впливає на якість життя в Україні.

Онлайн-урок був спрямований на популяризацію європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед учнів та студентів, формування «європейської свідомості» та відчуття “громадянина Європи”, усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи.

“ЄС для українців – це готовність йти на розумний компроміс, щире бажання уникнути конфліктів через мовні, культурні, етнічні, конфесійні особливості націй. Закликаю вчитися та сприйняти європейські цінності, близькі і зрозумілі кожній людині, а потім законодавчо і на практиці підтвердити, що ми, нарешті, почали розглядати їх як норму життя”, – поділилася враженнями від уроку Зоя Омелянюк.

Саме це і буде справжнім початком розбудови сучасної європейської держави з гордою назвою Україна.

 

 

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*