Студентів Шацького коледжу евакуювали через “пожежу” (ФОТО)

17.03.2018 / Новини

15-го березня на базі Шацького лісового колледжу ім.В.В.Сулька проведено показове спеціальне об’єктове навчання з цивільного захисту.

На навчання були запрошені представники підприємств, установ та організацій Шацького району, де цьогоріч році заплановані аналогічні навчання, – інформує сайт райдержадміністрації.

Згідно із задумом, навчальний заклад отримав повідомлення про можливість урагану (сигнал «штормове попередження»).

Директором колледжу та заступниками директора проведено засідання комісії з надзвичайних ситуацій, на якій директор доповів про ситуацію, що склалася, вислухав доповіді про готовність наявних сил та засобів для ліквідації надзвичайних ситуацій та визначив завдання.

Згідно наступної ввідної було отримано повідомлення про пожежу в 27-ій аудиторії на другому поверсі навчального корпусу колледжу.

Негайно було організовано евакуацію студентів та викладачів з приміщення. При виявленні постраждалого була задіяна ланка пожежогасіння та санітарна ланка, які на практиці діяли згідно свого функціонального призначення. Додатково для гасіння пожежі та надання допомоги постраждалому були викликані машини пожежно-рятувальної служби та екстреної медичної допомоги.

Прибувши на місце події рятувальники винесли « постраждалого», розгорнули свої бойові розрахунки та приступили до гасіння «пожежі».

У той же час працівники «швидкої допомоги» забезпечили надання допомоги постраждалому.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*