Студентам Шацького лісового коледжу розповіли про аткуальні професії (ФОТО)

20.02.2019 / Новини

У Шацькому лісовому коледжі ім.В.В.Сулька 18 лютого відбулася зустріч провідного фахівця з профорієнтації Шацької районної філії Волинського ОЦЗ Наталії Романюк зі студентами 45 групи спеціальність “Лісове господарство”.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Шацької районної філії ВОЦЗ.

Студенти – випускники ознайомились з сучасним станом ринку праці, сучасними послугами служби зайнятості. Також особлива увага студентів була звернена на такі важливі моменти в пошуку роботи, як написання резюме та співбесіда з роботодавцем.

Сучасний ринок праці вимагає нових підходів та інструментів у пошуку роботи, тому основне завдання служби зайнятості – допомогти кожному оволодіти ефективними прийомами в пошуку роботи. Студенти також ознайомились з можливістю безплатно навчитися “секретам” складання результативного відеорезюме, як відзняти його та розмістити на сторінці facebook та youtube каналі служби зайнятості для пришвидшення працевлаштування.

Під час зустрічі студенти отримали відповіді на багато запитань, пов’язаних із працевлаштуванням, з якими можуть зіткнутись у найближчому майбутньому.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*