Студентам Шацького коледжу пояснили, чим небезпечна зарплата “у конверті”

17.06.2017 / Новини

Студентам лісового коледжу назвали перевали легального працевлаштування.

У рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо легалізації зайнятості населення заступник начальника Шацько-Любомльського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області Олена Лончук зустрілася зі студентами Шацького лісового коледжу імені В.В.Сулька.

Тема зустрічі: “Молодь – за легальний заробіток” – інформує сторінка Шацько-Любомльського об’єднаного управління Пенсійного фонду у Facebook.

Фахівець роз’яснила, як важливо турбуватися про своє майбутнє та гідну старість ще змолоду, пояснила про негативні наслідки для пенсійного забезпечення майбутніх пенсіонерів у разі нелегальної зайнятості та отримання заробітної плати в „конверті”.

Звернула увагу на переваги отримання офіційної заробітної плати, яка дає право на отримання соціальних гарантій: право на оплату лікарняного, охорону праці, допомогу по безробіттю та гідну пенсію.

Олена Лончук розповіла, як зареєструватись на web-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України і здійснювати постійний контроль за даними, що впливатимуть на майбутню пенсію.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*