Статки посадовців Прибужжя, депутат без прав і волинське “Кемерово” – у газеті БУГ

21.04.2018 / Новини

Вийшов друком черговий номер інформаційно-політичного видання “БУГ” №14.

У ньому йдеться про таке:

Пархомуку зменшили розмір застави втричі – яким чином підозрюваному в хабарництві екс-голові Любомльської РДА зменшили півмільйонну заставу до 140 тисяч гривень.

Депутат облради залишився без прав – через що депутату з Володимира-Волинського Олексію Панасюку заборонили кермувати і призначили штраф.

Іваничівська посадовиця – у трійці найбагатших – які статки у керуючої справами Іваничівської районної ради.

Відлуння Кемерово на Волині – у яких закладах з великою кількістю перебування людей є реальна небезпека виникнення пожеж.

Нововолинськ може залишитися без води – як робота підприємства з виробництва птиці може призвести до екологічної катастрофи у шахтарському місті.

Малина на Волині – за польським зразком – коли на Заході України розвиватимуть кооператив ягідництва, керуючись польськими стандартами.

А також про діагноз “під градусом”, кір на Волині, українських заробітчан в Польщі, нововолинців в Естонії,  призовий фонд змагань з триатлону “Pollissia Challenge Cup”, “мольфарку слова” на фестивалі “КНЯЖИЙ”, сучасний спортмайданчик у Володимирі та інше.

Газету “БУГ” розповсюджують безплатно у містах Любомль, Нововолинськ і Володимир-Волинський та в Іваничівському, Любомльському і Володимир-Волинському районах.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*