Стартувала робота над створенням курорту у Шацькому районі (ФОТО)

08.09.2017 / Новини

5-6 вересня в Луцьку та Шацьку відбулось виїзне засідання мінекономіки, адміністрацій курортів, держадміністрацій та центральних органів влади, місцевого врядування з питань розвитку курортів та рекреації.

Волинська державна адміністрація презентувала проект “Курорт Шацьк” та план заходів на цей та наступні роки.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської обласної державної адміністрації Іван Мирка.

“Згідно з Програмою розвитку туризму та рекреації на 2016 – 2020 роки Департамент інфраструктури та туризму Волинської ОДА розпочав роботу над створенням курорту. А саме розпочаті куророртологічні дослідження природних ресурсів краю. 7-го вересня відібрані зразки відправились з експедицією Одеського інституту курортології з яким ми підписали відповідний договір на дослідження в Одесу. Це сапропелі, торфи, вода. Курорт Шацьк – це великий проект, де багато складових частин, інвестицій. Результатом чого мають стати заклади оздоровлення, розвиток краю та збереження нашої перлини – Шацького краю. Все це буде відображено в мастерплані – такій концепції розвитку курорту. Про що ми як команда думаємо – про міжнародний пункт пропуску, про сучасні очисні споруди, про дороги та набережні, про пляжі, про бювет мінеральних вод”, – йдеться у дописі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*