Стартувала реєстрація на основну сесію ЗНО-2019

05.02.2019 / Новини

В Україні розпочалася реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання, триватиме вона до 25 березня.

Щоб зареєструватися для участі в ЗНО-2019, потрібно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до регіонального центру оцінювання освіти, повідомили на сайті УЦОЯО.

Загалом ЗНО у 2019 році відбуватиметься з 11 навчальних предметів.

Реєстраційну картку необхідно сформувати за допомогою спеціального сервісу “Зареєструватися”. На сайті Центру оцінювання якості освіти опублікована детальна інструкція, як заповнити реєстраційну картку залежно від категорії особи.

Особам, які складатимуть ДПА у формі ЗНО, потрібно подати комплект реєстраційних документів до закладу освіти, у якому вони навчаються. Іншим потрібно надіслати (бажано рекомендованим листом) їх на адресу регіонального центру, вказану в контрольно-інформаційному листі.

ЗНО-2019
Підтвердженням реєстрації для участі в ЗНО-2019 є Сертифікат, який буде надіслано в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням учасника зовнішнього незалежного оцінювання та інформаційним бюлетенем. Після отримання Сертифіката, з 5 лютого до 25 березня, можна внести зміни до введених раніше даних.

Особи, які з поважних причин не мають можливості взяти участь в основній сесії ЗНО, матимуть можливість зареєструватися на додаткову сесію, яка відбудеться з 26 червня до 12 липня. Зазначимо, що для цього потрібно надати документ, що підтверджує причину, яка унеможливлює участь під час основної сесії.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*