Стало відомо, які дороги відремонтують цьогоріч у Шацькому районі

12.03.2018 / Новини

Значна кількість доріг в населених пунктах Шацького району потребують ремонту.

Про це говорили на останній сесії Шацької районної ради під час розгляду питання про утримання та ремонт доріг державної та комунальної власності, – пише Район.Шацьк.

Як розповіла Ольга Романська, начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ Шацької РДА, у 2018 році необхідно провести такі роботи: розробити проектно-кошторисну документацію на ремонт дороги місцевого значення Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтово на ділянках Шацьк-Світязь та Грабово-Забужжя.

Капітальний ремонт потрібно зробити на дорогах Острів’я-Пульмо (загальна кошторисна вартість – 5 млн. 685 тис.грн.), Шацьк-Мельники в с.Мельники, Хрипськ-Ростань (по с.Ростань, загальна кошторисна вартість – 4 млн.грн.), вул. Набережна в с. Світязь (загальна кошторисна вартість – 326 тис.грн.), провулку Жовтневий в цьому ж селі (117 тис.грн.); капітальний ремонт вул..Новоселів (загальна кошторисна вартість – 140 тис.грн.), Лесі Українки, 8 Березня, Садова, Вишнева, 1 Грудня в смт Шацьк (на це ще потрібно розробити проектно-кошторисну документацію).

У селах району передбачено відремонтувати вулиці Зелена в с.Самійличі, Кільцева в с.Положево, Ярини Смоляр та вул.. Діброва в с.Кропивники, білощебеневе покриття по вул.Молодіжна, Жовтнева та Африкантова в с. Пульмо, ямковий ремонт дороги по вул. Лісова в с.Ростань.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*