Стало відомо, яка політична сила «проштовхує» ключові реформи в Україні

01.12.2016 / Новини

«Народний фронт» – головна державницька і реформаторська політична сила, парламентська фракція, яка «проштовхує» ключові реформи й захищає інтереси військових та оборони. 

Про це інформує прес-служба “Народного фронту”.

 Так, за два роки Верховної Ради: ухвалено 160 законів за ініціативи Уряду Арсенія Яценюка та 153 – за ініціативи «Народного фронту». Це з 530 ухвалених парламентом за цей період. За цей час фракція «Народного фронту» неодноразово визнавалася найбільш дисциплінованою та найбільш реформаторською. 

 Так, згідно з дослідженням VoxUkraine, у рейтингу ТОП-100 депутатів, які найчастіше голосують за реформаторські законопроекти, 48 – представники «Народного фронту».

 Комітет виборців України своєю чергою дослідив, що «Народний фронт» на 82% виконав свою передвиборчу програму, посівши таким чином перше місце серед усіх парламентських партій. 

 Депутати фракції регулярно очолювали рейтинги мажоритарників, які найактивніше працюють за показниками законодавчої роботи та активності у виборчих округах. Зокрема, згідно дослідження ОПОРИ, Ігор Гузь, Максим Бурбак, Павло Дзюблик та Олександр Кодола були найактивнішими серед мажоритарників в серпні, вересні та жовтні 2016.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*