Стало відомо, скільки жителів Шацького району підписали декларації з лікарями

11.07.2018 / Новини

10-го липня голова громадської ради, керівник районної організації ветеранів війни Адам Дударчук провів засідання громадської ради при Шацькій райдержадміністрації.

Основним питанням порядку денного було питання медичної реформи в Україні та перспективи розвитку сімейної медицини в Шацькому районі, – інформує сайт Шацької РДА.

Алла Курчак, лікар первинної медичної допомоги поінформувала присутніх про порядок оформлення декларацій пацієнтів із сімейними лікарями, яких в Шацькій амбулаторії є п’ять. За її словами, станом на сьогоднішній день зареєстровано всього 4,500 тис. громадян. Вона також зазначила, що залишається низький рівень комп’ютерного забезпечення.

“Сподіваюсь, що ця медична реформа, для втілення в життя якої було проведено багато роботи з сімейними лікарями, терапевтами та педіатрами покращить медичне обслуговування населення в районі”, – зазначила Алла Іванівна.

Обговорення цього питання відбулося шляхом конструктивного діалогу членів громадської ради на які були надані змістовні відповіді.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*