Стало відомо, хто увійшов до складу профільних комісій Любомльської міської ОТГ

24.11.2017 / Новини

На першій установчій сесії, що відбулася 23 листопада, депутати Любомльської міської ОТГ визначилися з персональним і керівним складом профільних комісій, яких вирішено було утворити п’ять.

Комісія з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального і сільського господарства: Володимир Зламанюк(голова), Олександр Дзядук, Валерій Теребуха , Антоніна Куць, Сергій Боярчук.

Комісія з питань містобудування, архітектури, землекористування, екології та раціонального використання природних ресурсів: Ігор Оніщук (голова), Олександр Думало, Валентина Литвиненко, Василь Богуш, Віталій Дячук.

Комісія з питань освіти, культури, молоді, фізичного виховання і спорту: Віктор Мишак (голова), Григорій Ющук, В’ячеслав Боярчук, Ірина Карпович, Микола Оніщук.

Комісія з питань охорони та соціального захисту населення: Олександр Дець (голова), Олександр Мікульський, Олег Посельський, Олена Васейко, Роман Строцюк.

Комісія з питань законності, правопорядку, забезпечення прав людини, дотримання регламенту, депутатської діяльності та етики: Микола Троць (голова), Віктор Мучак, В’ячеслав Чишій, Вікторія Рабош, Анатолій Жолоб.

На перший засіданнях комісій депутати визначаться з кандидатурами заступників голів і секретарів цих дорадчих органів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*